Mesin Tonjolan Jeung Tonjolan kapang Pikeun PVC pipe

  • Ngaran brand: JBD
  • Mini urutan kuantitas: 1 Romadhon
  • Port: Qingdao
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Fitur: design sareng konsép fashion, elegan jeung sedeng
  • Waktos pangiriman: abide ku kontrak
  • jéntré produk

    Tags produk

    PVC pipe palastik dihasilkeun ku ieu  PVC Line Produksi pipa bisa loba dipaké pikeun suplai cai jeung garis produksi drainase system.This ieu dilengkepan JBD runtuyan kerucut kembar screw extruder atanapi screw kembar paralel extruder.The haul kaluar mesin boga dua-cakar, three- cakar, opat-cakar, jenis genep cakar, dalapan cakar, etc.The mesin motong boga ragaji cutter, teu-debu cutter na cutter.We planet ogé nyadiakeun sagala rupa PVC mati.

    201804160909061969112

    201804160909568404307
    201804160914543525735201804160914543338766

    Mun anjeun mariksa mesin Tonjolan Cina jeung kapang Tonjolan pikeun pipe PVC, harga, ongkos, pikeun dijual, atanapi PDF, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami, kami salah sahiji ngarah pabrik jeung suppliers.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 
    WhatsApp Online Chat !