njohuri

KNOWLEDGE

Të gjitha njohuritë e filloi nga puna

plastike modifikuar për "tre" ndryshimit

Mineralet inorganike të tilla si pluhur karbonat kalciumi është shtuar në rrëshirë bazë, ka luajtur tri funksione kryesore të rritet, performancë të përmirësuar dhe rritur funksionalitetin, e quajti një mbushje plastike. Në rastin e performancës për të përmbushur, duke përdorur më shumë pluhur, dhe rol më të madh uljen e kostos. Të zvogëlojë sasinë e lëndëve të para të naftës me bazë të rrëshirë sintetike përdoret, kontributet më të mëdha në shoqëri. Si ekonomia e Kinës ka hyrë në një "e re normale" dhe ndryshim në mënyrën e rritjes ekonomike, kërkesat më të reja në plastike modifikuar. Në Përgjithësi, të lehta, funksionale dhe eko është drejtimi ardhmja e industrisë.

Peshë e lehtë

Sepse inorganike dendësia pluhur mineral lartë se dendësia e rrëshirë polimer (2-3 herë), i mbushur me densitet plastike materiale gjithashtu rrit në mënyrë të konsiderueshme për shkak të pluhur shtuar. Pesha Njësia e materialit, e rrëshirë dhe pluhur raport të pastër është i vogël në madhësi, numër, gjatësinë, zonë, për të cilën çmimi është llogaritur, dhe humbjet për shkak të uljes së këtyre elementeve shpesh tejkalon përfitimet e përdorimit të një lirë mbushëse pluhur. Përveç kësaj, shtim në peshë edhe rritjen e kostove të transportit, punës dhe çështje të tjera. Megjithatë, studimi gjeti, nëpërmjet lëndëve të para dhe të teknologjisë dhe inovacionit pajisjeve, "problem peshë" mund të zgjidhet në një farë mase.

Procesi shtrihen

Polypropylene (PP) banesë, pas gati gjashtë herë herë të elastik, karbonat kalciumi pluhur grimca të shpërndara në molekulat PP formuar përmes një shtrirje të vrima në mënyrë që i njëjti pesha e materialit, gjatësia e tij banesë tela nuk ka ndryshuar në mënyrë të konsiderueshme, pra produkte të lartë elastik problemet e peshës nuk është e qartë.

Goditje derdhur prej filmi plastik, në kohën e përpunimit me shtrirje bidirectional, raporti shtrirje ndryshojnë në varësi të materialeve të ndryshme, por në përgjithësi dy ose tri herë. Dhe shtoni sasinë e njëjtë të pluhur injeksion formohem materiale plastike, dendësia e filmit në lulëzim është shumë më e vogël.

rezultatet e testit kanë treguar gjithashtu se, edhe për të derdhur injeksion, në qoftë se ju mund të zotëruar presionin injeksion dhe mbajtjen koha presion, në mënyrë të barabartë formulime dhe pajisje të përpunimit, ndryshimet në dendësinë materiale deri në 3 ~ 4% e produkteve të saj derdhur injeksion.

shtues plastike tubim tregu inverse

aditivëve plastike në produktet plastike përbëjnë një përqindje prej më pak se 8%, por e saj në pronat e përpunimit të plastikës dhe produkteve të përmirësuar dhe për të rritur rolin që luan një rol jetik. Pasi një strukturë në resins polimer, përzgjedhjen dhe aplikimin e aditivëve është për të përcaktuar suksesin ose dështimin e kyç produkt.

Si një mbështetje e rëndësishme e plastikës industria përpunuese, plastike aditivëve dhe nivelet e avancuara, nivelin e cilësinë e produktit, çmimi, ndikojnë drejtpërdrejt dhe të përcaktojë një shumëllojshmëri të procesit të derdhur dhe pajisjeve për të prodhuar produkte plastike të cilësisë dhe vlerës. Ajo mund të thuhet se plastika përpunimit të industrisë dhe produkteve plastike për të rritur standardet e aditivëve plastike për të përmirësuar sa më parë!

Në vitet e fundit, industria ndihmëse ka bërë progres dhe arritje të konsiderueshme. Prodhimi plasticizer e shkallës, dhe teknologjia, dhe produkte të cilësisë dhe të produkteve të varieteteve dhe Masa e brendshme të vetë-mjaftueshmërinë përmirësuar vazhdimisht; kalcium klasë zink agjent të nxehtë të qëndrueshme të kapaciteteve, dhe varieteteve dhe vëllimi aplikimi ndjeshëm rritjes, kripë çojë agjent qëndrueshme përqindja zvogëlohet më tej; jo halogen, dhe zgjerimi tymi ulët agjent type retardant organike silic flaka agjent rezistent i prodhimit të zhvillimit të bërë efikasitetin; Struktura e re molekulare, dhe lloji i përkushtuar i antioxidant, dhe të lehta varieteteve të qëndrueshme agjent prodhuar vazhdimisht. Përveç kësaj, agjentët kimike shkumës, modifiers ndikim dhe lubrifikantë, agjentët e bashkim, agjentët antistatike, agjentët nucleating dhe produkte të tjera ndihmëse ka arritur rezultate inkurajuese.

Që në vitin 2015, në një shitje të industrisë janë pak më poshtë, por ton marzh fitimi është përmirësuar, disa edhe të dalë kundër situatës tubim. Në rastin e industrinë e plastikës si një e tërë nuk është optimist, zhvillimit të produktit është më e mirë se varieteteve të tjera. Këto përparime në aditivëve plastike në cilësinë e produkteve dhe prodhimit, në mënyrë efektive shtyjnë dhe promovuar plastike të përdorura dhe prodhimin dhe përpunimin e zhvillimit dhe përparimit.

Kontakti i drejtpërdrejtë me materialin e paketimit farmaceutike dhe opsionet enë

Për shkak të materialit, dhe enë të përbërjes, dhe drogës paketimit duke zgjedhur të pajisje origjinale dhe procesin e prodhimit të ndryshme, materiale paketimi i drogës dhe enë në disa kopje të grupit mund të do të ishte nga kontakti i drogës tretur jashtë, dhe apo dhe drogës ka ndodhur çdo roli tjetër, dhe ose u drogës afatgjatë njomje korrozioni off tableta dhe direkt efekt droge të cilësisë; dhe, disa në cilësinë e drogës dhe njerëzore të efektit ka fshehur marrëdhënie seksuale (që të kalojë në cilësinë e drogës dhe njerëzores e testit të Përgjithshëm nuk mund të gjendet në kohë të problemit).

parimet dhe kërkesat e zgjedhur

1, funksionalitetin paketimin

Fabrika Farmaceutike prodhimin, ruajtjen, transportin, përdorimi i drogës, gjatë periudhës së drogës, luan mbrojtjen e cilësisë së drogës, funksionin e përshtatshëm të kujdesit shëndetësor.

2, zgjedhjen parim

Duhet të bazohet në karakteristikat e kërkesës drogës dhe paketimit të drogës materialeve, formulimi dhe proceset e prodhimit, zgjidhni drita, ngrohje, të ftohtë, rrezatimi mbrojtur veti të shkëlqyera pengesë, oksigjen, avujt e ujit, dhe faktorë të tjerë, stabilitetit e tyre, dhe materialet e paketimit të drogës dhe kontejnerët ose transferimi me njëri-tjetrin.

Qymyr për olefin ftohtë, por jo të nxehtë, ku dilemë

2015 China biznesi qymyr olefin shtohet kapaciteti ritmi release natyrisht ngadalësuar, e planifikuar të këtij viti duhet të ketë ka më shumë se 3 milion ton prodhimin e pajisjes, por, si në fund të tetorit të përhapjes së re pajisjes mund vetëm që ka Tung Wah Grupi i energjisë Yangtze River petrokimike dhe Pucheng pastër energjisë, dhe në bazë të mesazhit të besueshëm tha, pritet që këtë vit gjysmën e dytë të prodhimit të 350,000 ton / vjet në Inner Mongolia pajisjen gjatë Thai PP energjisë do të shtyhet për vitin 2016, dhe pritet të përfundojë në nëntor të përzënë të në të hedhura e qymyrit i madh, këtë vit mund të përzënë për momentin ende nuk është lëshuar përcaktuar mesazh. Ndërkohë, Changzhou Fude, Guangzhou petrokimike dhe Qinghai Salt Lake gjithashtu ka vonesa të ndryshme kohore. Qymyr për Olefin nuk është grushta ishin të ngadalshëm, rruga?

Thuaj nga e vërteta, një vend të ligët-të naftës e 1.3 miliardë njerëzve ka më shumë se 10 pajisje gazifikimit qymyr nuk është aq shumë, por u përmend, shumë investitorë janë bullish për shkak të perspektivave ekonomike të gazifikimit qymyr. Kështu që fitimet e saj të ngadalësuar dhe të prodhimit të jetë pjesërisht për të fajësuar. Për gati një vit, çmimet ndërkombëtare të naftës të bien nga lartë, një rënie nga e cila potenciali, afatgjatë shok ulët fakt vajra të olefins thekson dominuese jo vetëm teknologji është më i pjekur, dhe kostoja është më e lirë. Qymyr në avantazhin Olefin fitimit zhdukën gradualisht në të njëjtën kohë, si çmimi i tregut PP, PE vazhdon në rënie, produktet e naftës dhe produkteve të qymyrit përhapur në ditët e fundit për të ngushtuar, qymyrit industrisë kimike avantazh çmimi i ulët nuk është më. Në PP, për shembull, është tani qymyr të olefins bizneset nga qymyri në kostot e polypropylene materiale të papërpunuara, kostot financiare dhe shpenzimet e menaxhimit në shumën prej rreth 7000 juan / ton, me ndryshimin e çmimeve të tregut PP, disa kompani edhe paratë e humbur, fitimi , dhe në këtë rast, zhvillimi i ardhshëm i qymyrit të olefins mund të përshkruhet si misterioze.

Natyrisht, përveç çmimit të ulët të naftës Ky kufizim i qymyrit të brendshëm të ngadalësimit Olefin prodhimit të projektit, faktorët kryesorë, të teknologjisë, kapitalit, të vlerësimit të ndikimit në mjedis dhe një sërë pyetjesh, dhe qëllimit të përbashkët të makinës në korsi të ngadaltë. Parashikoi se nëse çmimet ndërkombëtare të naftës të mbeten në rreth 50 dollarë për fuçi, ata duhet të ri-shqyrtojë perspektivat për qymyr për olefins pritet.

Çmimet PP vazhdojë për të lëvizur poshtë qendrën e gravitetit "bie mbi" kur?

PP faktorët kryesorë negative në treg në të ardhmen e afërt:

1 dhe shtuar autobusëve, makinë bimët e reja petrokimike nuk e ka ende të rralla, nuk ka ndryshime të rëndësishme në furnizimin e tregut.

2, kërkesa final ndjekur lodhje, shumica e fabrikave marrin pauzë, vazhdojnë mbi-kërkesën prokurimit për të ruajtur prodhimin normal.

3 mbretëron pesimizëm, ofruesi i shërbimit, shumica e rritjes së marrëveshjes fitim për ndarjen, mbajtur inventarit të ulët të saj.

4, "dy fuçi" aksione petrokimike në rënie, ex-works kanë qenë të prerë, çmime të ulëta të vazhdojnë të dalin në treg.

5, PP të shkurtër ardhmes tregu-dominant, e përditshme themelore me një hapje të ulët, ndalimin e entuziazmit spot tregtare, tregu vazhdimisht nën presion.

6, çmimet ndërkombëtare të naftës në një të dobët, pavarësisht nga ulje dhe ngritje gjatë periudhës, por nuk arriti të vazhdojë, por edhe të ndikojë në tregun spot për PP.

Dawn Tregu polietileni qetë për një kohë të gjatë?

Nga tregu, faktorët kryesorë që ndikojnë në tregun e PE janë: bazat në rrjedhën e sipërme të tregut të kërkesës dhe ofertës, politikave të çmimeve për ndërmarrjet petrokimike dhe trendit linear të ardhmes.

Tregjet në rrjedhën e sipërme: çmimet ndërkombëtare të naftës Që të lartë të vitit të kaluar prej $ 110 në fillim peshë. Aktualisht, United States New York naftës së papërpunuar të ardhmes çmimet për noton rreth $ 40, Brent naftës së papërpunuar të ardhmes çmimet për noton rreth $ 44. reduktim Furnizim, kërkesa e ulët, të lartë inventaret e naftës së papërpunuar do të vazhdojnë të frenojnë çmimin, ditën e inventarit të lartë ngritur, çmimi i naftës tërhiqem është i dobët. vinyl aziatike, për shkak të furnizimit të shtrënguar dhe kërkesës më të ulët, duke mbështetur çmimet etilenit në Azinë Verilindore, megjithatë, krahasuar me të njëjtën periudhë të vitit të kaluar, përhapja është ende i madh.

Bazat e kërkesës dhe ofertës: si fabrika kimike qymyr më pak të qëndrueshme, parking afatshkurtër dhe riparimin e aksidentit janë aq shumë në nëntor, por humbi të prodhimit për shkak të parkimit dhe riparim vetëm njëqind mijë e ton, kështu që presioni furnizimit të tregut është ende e madhe . Ndikimi i mëvonshëm Tregu i projektit gazifikimit qymyr, Shenhua Lin Yu 300.000 ton e kapacitetit për të shtyrë deri në fund të nisë dhjetor, mbuluar 300,000 ton bimë qymyr në mars të vitit të ardhshëm pritet të vënë në. Prodhimi i projektit të gazifikimit qymyr, edhe pse vështirë për të rrahur për një kohë të shkurtër në PetroChina dhe Sinopec në lider të plastikës në treg, por ajo gradualisht do të dobësohet e industrisë nga fitimet e monopolit, tregu përballet me sfida. Kërkesa, në kontekstin e rënies ekonomike, industria e plastikës nuk mund të jetë një përjashtim. Urdhrat dhe lëndëve të para këtë vit se sa në vitet e mëparshme, plastike prodhon ndërmarrjet e mëdha dhe të mesme që operojnë në 70%, ndërmarrjet bujqësore që veprojnë në 60% -80%, Stock fabrikë dobët motivimin, numër të kufizuar të prokurimit në tërësi, e vështirë për mbështetur në tregun e aksioneve. Ose situatë kërkesa e dobët vazhdon të dëmtojnë Outlook tregut.

industria petrokimike: nën ndikimin e naftës së papërpunuar / futures janë poshtë, seri rajonale e çmimit të prerë të petrokimike, vaj, erozionit të mbështetjes në treg në të njëjtën kohë, ajo gjithashtu tregon se ka ende disa presion mbi pesimizmit tregun e aksioneve rritur, duke rezultuar në një treg të ngadaltë përgjithshëm vështirë. Në fund të këtij muaji, çmimet e naftës të ndalet bien përsëri në treg vend me mbështetje të fortë pozitiv, por një reagim të qëndrueshme është e vështirë të parashikohet në çmimin e ardhshëm të trendeve të naftës së papërpunuar dhe të ardhmes do të vazhdojë të jetë një faktor i rëndësishëm në lidhje me çmimet e petrokimike.

Në 2016 zhvillimin e industrisë polypropylene

Deri në dhjetor, rreth 2015, me çmim të ulët të naftës së papërpunuar ndërkombëtare, të vetme dhe faktorë të shumta negative të tilla si oferta dhe kërkesa çekuilibër hit, polypropylene në Kinë dhe madje të gjithë industrinë e plastikës rënies, çmimet në rënie, dhe të ardhmen e mbushur me pikëpyetje. Edhe pse në vitet e fundit, prodhimi i teknologjisë polypropylene katalizator, teknologjitë e zhvillimit kanë bërë përparim të konsiderueshëm, por materiale të veçantë me vlerë të lartë të shtuar ende ka nevojë të importojë teknologjive të mbështetet në të importuara. Shoqëruar me çmimet e produkteve kombëtare në Lindjen e Mesme, squeezing tregjet tona, konkurrenca e biznesit është më intensive. Kështu që. Ku të fillojë për të bërë një kërcim cilësor për degën pp brendshme.

Edhe pse numri i njësisë polypropylene, por shkallë të vogël të prodhimit, kapacitetin e prodhimit të vetme-njësi është e kufizuar, duke çuar në prodhimin e ngadaltë, konsum më të lartë të energjisë. Prandaj, ne duhet të fazën e nga kapacitetin e prapambetur të prodhimit, të kufizojë sistem qasje industrisë për të siguruar që projekti i ri në shkallë dhe në procesin e kanë arritur nivelin më të avancuara ndërkombëtare, për të përmirësuar konkurrencën e tregut të ndërmarrjeve të përpiqen për cilësinë e produktit dhe të klasit botëror.

Së dyti, kapaciteti i zhvillimit të teknologjisë të Kinës, duhet të rrisë aftësinë e inovacionit të pavarur dhe industrializim e kërkimit dhe zhvillimit produkte të shkëlqyera sa më shpejt të jetë e mundur, në mënyrë aktive ndjekja botën e teknologjive polypropylene katalizator dhe aplikimet në mënyrë për të rritur konkurrueshmërinë e teknologjisë së brendshme, shkurtimin e hendekut mes qëllime ndërkombëtare.

Tre aktuale ndikimi kopolimer produktet Polypropylene produkteve dhe materialeve të ulët përqindje, të tilla si produkte të lartë fund. Përshtatja e strukturës së produktit, të forcojë përpjekjet e saj për të zhvilluar produkte të reja është i pashmangshëm. Projektet e ardhshme të reja duhet të përqëndrohet në cilësi të lartë, produkte të lartë me vlerë të shtuar.

Katër, themeluar rrjetin e shitjes, përmes kanaleve të tregut, fleksibilitet për të rregulluar prodhimin për të përmbushur kërkesat e tregut, dhe gjykimi i gatshëm të kërkesës së tregut do të ndihmojë kompanitë të shmangur rreziqet e panevojshme.

PBT kërkesa core-pe tregu fije, sepse

Kërkesa e tregut Tongxiang

Në tregun e tekstilit si tërësi pësoi kur vjen dimri, tregu Tongxiang kjo është një tjetër histori. Është e kuptueshme se Tongxiang cored imitim lepuri flokët fije në treg si një zjarr në dimër, kërkojnë plasje, të sjellë të ngrohtë për të ftohur tregun. Aktualisht, të përziera pambuku tjerrje core-pe pajisje makine fije, nga materialet e papërpunuara të najloni PBT, janë paraqitur në furnizim të shkurtër. Sipas statistikave, bale pambuk deri 35% në dy muajt e fundit, ofrimit për një periudhë prej 15 ditësh; Shpenzimet kryesore pajisje aksesore u rrit 38%, periudha e dorëzimit është zgjatur për 20 ditë. urdhra fije, por duhet të jenë të planifikuara. Nga ana tjetër, tregu kohët e fundit për të blerë dritë ndezje pe në mënyrë spontane të shumta, të rëndë situatën e shkurtër e furnizimit në treg. Ky Flash fibër shkurtër core-pe prodhimit fije Flash imitim flokët lepuri lëndëve të para.

Zhangjiagang i prodhimit në fabrikë PBT fije core-pe

Për kryesor paketë bazë bazë të prodhimit fije Zhangjiagang de qytetin e produktit për raste, konservative vlerësohet aktualisht prodhimi PBT paketë core pajisje fije ka afër 400 Tajvan, ky numër ende në vazhdon të trëndafilit, aktualisht prodhimi vendor më i fabrikës kryesore të përqendruar në shkallë të vogël të përpunimit të tipit fabrikë, përqindja e prodhimit pjesë Fabrika ka ka gjysmën e sipër, në të madhe amoniaku Lun paketë bazë të prodhimit në fabrikë fije kujdes relative, përfitimet pjesën më të mirë pako amoniakut LUN fije core fabrikë nuk ka prodhim, por me PBT paketë bazë tregun fije të vazhdueshme, Join PBT gjithashtu ka një numër në rritje të fabrikave në prodhimin core-pe fije.

Çfarë është fibër PBT?

PBT është një lloj i fibrave të reja poliestër, zakonisht i bazuar në esterification PTA drejtpërdrejtë me BDO në prodhimin, dhe pastaj i nënshtrohen një reagim kondensimit, dhe pastaj me shkrihet tjerrje dhe fibrave PBT. 30% në 60% fibra PBT zgjatim, shërimin elastik se poliestër dhe najloni, material elastik në më pak se; Për më tepër, fibër PBT ka një ngurtësi të madhe dhe formë stabilitetin, bulkiness, dhe curl është e shkëlqyer, dhe me lesh të ndjehen, kështu që në disa zona të rrobave gjithashtu ka potencial më të madh.

Ndërtesa plastike templates linjë prodhimi për prodhimin karakteristikat plastike template

1, rezistencë të mirë me ujë të ndërtesës plastike templates linjë të prodhimit. Edhe në qoftë se ai është i zhytur plotësisht në ujë për disa ditë, ose deformim për shkak të lagështisë. nuk kalbet dhe ndryshk.

2, dhe çimento papajtueshmëri, fërkimit, lirimin e lehtë pas ndërtimit ose deformim për shkak të aderimin e çimentos.

3, efikasitet të lartë, me cilësi të mirë plastike për ndërtim templates prodhimit linjë. Me ndërtimin e sipërfaqes së ndërtimit është e qetë, pa një modifikim të dytë.

4, për të shpëtuar procesin, përmirëson efikasitetin e ndërtimit. Kur template është i përpunuar në të njëjtën kohë, Pretreat templates, të marrë modele mur.

 

PE prodhimit fletë plastike Linja e produkteve të importuara

Produktet tona PE prodhimit vendas plastike fletë line, komponentet kryesore elektrike janë të importuara, një shkallë të lartë të automatizimit, shpejtësia e prodhimit, operacion i lehtë, çmimeve më pak se 1/10 e futjes së pajisjeve të ngjashme të importuara. Prodhimi i pllakave të drurit-plastike me pajisje, PVC dhe pluhur druri, kashta e bimëve si lëndë e parë, procesi i derdhur nxjerrje nga cilësisë së produktit për të përmbushur kërkesat standarde të produkteve të ngjashme të huaja.

Pjatë prodhimit zjarri-provë, lagështi-provë, zjarri-retardant karakteristika, e përdorur gjerësisht në ndërtim, stolisje dhe mirëmbajtjen dhe ka perspektivë të gjerë të tregut dhe potencialin të qëndrueshme të marketingut. plastike druri në vend të drurit, për të mbrojtur resurset pyjore; plastike druri mund të bimëve kashtë, për të zvogëluar ndotjen e mjedisit; bordet kompensatë për të eliminuar ndotjen e bardhë, zbukuruar mjedisin.

Procese: tallashi (fibra) tharje, shtuar një sasi të madhe pluhur drurit; ndryshime të vogla, por gjithashtu mund të prodhojnë bordit PVC shkumë, krunde oriz mund të zëvendësojnë për dru.

PE fletë plastike linjë prodhimi me një projektuar posaçërisht SJSZ92 konik me dy helika extruder, DC shpejtësi të ndryshueshme drive, temperaturës instrument kontrolli për markave të importuara, ka një gamë të gjerë me shpejtësi, saktësi kontrollin temperaturë të lartë, të lehtë për të vepruar dhe të besueshëm. Ndihmëse tabelë vakum formimin, makine tërheqje, prerja makine dhe shtytje frame.

E pajisur me pajisje të mëdha të ftohjes për të siguruar që rezultati fletë metalike formimin. Track-type traktor me motor veshje saktësi dhe inverter, me një strukturë të arsyeshme, tërheqje më të madhe, tërheqje, stabilitetit dhe kështu me radhë. Prerja makinë me një të besueshme dhe të sakta, prerja saktësi të lartë meritës, shtytje raft me karrocë lëvizshëm shtytje dhe shtresë të veçantë gome, me të nuk dëmton materiale, të lehtë për t'u përdorur dhe kështu me radhë. njësi ndihmëse makinë me sistemin e kontrollit programueshëm për kontrollin e kompjuterit apo markave vendore, makinë të plotë kontrollon stabilitetin besueshme.

analizë e shkurtër e zhvillimit të materialeve të paketimit dhe standardeve

Plastics Packaging Kinës industrinë e materialeve është bërë një nga industritë kryesore, 2011 prodhimit tonë paketim industrial arriti në 130 milionë juan, një rritje prej 20% nga viti 2014 apo për të arritur 2 trilionë juanë, 14 renditet në 42 industrive të mëdha në vend, është bërë dytë më i madh Shtetet e Bashkuara paketa e dytë më e madhe në botë. kompanitë e paketimit të ushqimit të kontabilitetit për rreth 1/3, 2013 vjet në të gjithë ndërmarrjet industrinë e paketimit, plastike Kinës të përpunimit të ndërmarrjeve të mësipërme prodhimin caktuar madhësisë arriti 61.886 milion ton, plus prodhimit për bizneset e vogla dhe mikro e më shumë se 80 milion ton në vitin 2014, e përdorimi i produkteve të paketimit plastike ka tejkaluar 100 milion ton, nga të cilat, më shumë se rreth 20 milion ton plastike paketimit të ushqimit, në mënyrë që siguria e tij mund të bëhet një temë e nxehtë.

Në materiale dhe plastike produkteve plastike në, dhe rrëshirë plastike dhe prodhimeve plastike përpunimin rreth e aditivëve të varieteteve të ndryshme ka shumë, për të arritur rrëshirë ose produkte aa plastike karakteristika, në përpunimin formimin në mushtit ne kemi nevojë për të shtuar të proporcion të përmirësuar performancën e saj të përpunimit ose karakteristikat, dhe këto aditivëve përpunimit për veten e saj të karakteristikave të strukturës në përdorimin e procesit në ose produktet në nuk ka stabilitet, për të çuar në gaz të dëmshme të paqëndrueshme dhe të migrimit, për njerëzit jeta sjell ka domosdoshmëri e faktorëve negative.

Në veçanti, ne nuk rregullojnë biznesit për të ndjekur vazhdimisht përfitime. përdorimin e rëndë e materialit nën standart të para të prodhimit, duke çuar në konfuzion në treg; disa fabrika të vogla vilë. Vetë lëndëve të para ai përdor janë të ligjshme, në proces, nuk i plotësojnë kërkesat teknologji ushqimore të prodhimit të paketimit, prodhimi nuk i plotëson kërkesat e produktit përfundimtar, sjell në treg si një mashtruese e tërë.

Pra, rreth plastike material paketimit të ushqimit i problemit të sigurisë ka qenë i menduar u bënë njerëz të kujdesit më të madhe të nxehtë, Kina për shkak të industrisë plastike ka filluar me vonesë, dhe zhvillimit të shpejtë, kërkesa e brendshme e madhe, çoi në disa të fshehura të kundër të gjendet në kohë, të standardizuara e standarde në një koha për të dhe faza e tregut korrespondon, kjo për disa të vogla të tipit punëtori majtë fabrikë ka një mbijetesën e hapësirës, ​​ndërsa gjithashtu në industrinë e ka sjell negative të efektit.

 

Duan të punojnë me ne?WhatsApp Online Chat !