Machine Extrusion Kanthi Extrusion Mold Kanggo PVC Pipe

  • Jeneng Brand: JBD
  • Mini supaya Quantity: 1 SET
  • Port: Qingdao
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Feature: Desain karo konsep saka fashion, elegan lan Moderate
  • Wektu kiriman: kendel wonten ing griya dening kontrak
  • Detail produk

    Tags Product

    PVC plastik pipo diprodhuksi dening iki  PVC Line Produksi Pipe bisa digunakake digunakake kanggo sumber banyu lan baris produksi got system.This dilengkapi JBD seri conical kembar meneng extruder utawa meneng kembar podo extruder.The ngusungi mati mesin wis loro-cakar, telu cakar, papat-cakar, jinis enem-cakar, wolung claws, etc.The mesin nglereni wis saw cutter, ora-bledug cutter lan cutter.We planet uga sumber kabeh jinis PVC mati.

    201804160909061969112

    201804160909568404307
    201804160914543525735201804160914543338766

    Yen sampeyan mriksa mesin extrusion China karo jamur extrusion kanggo pipe pvc, rega, biaya, for sale, utawa PDF, please aran gratis kanggo hubungi kita, kita iku siji saka anjog manufaktur lan supplier.


  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !