APET PETG CPET Mono Utawa Multi Lapisan Sheet Line Produksi

  • Jeneng Brand: JBD
  • Mini supaya Quantity: 1 SET
  • Port: Qingdao
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Feature: Desain karo konsep saka fashion, elegan lan Moderate
  • Wektu kiriman: kendel wonten ing griya dening kontrak
  • Detail produk

    Tags Product

    Pambuka

    PET line sheet extrusion dikembangaké dening perusahaan kita karo struktur kompak, output dhuwur lan stabil, konfigurasi cukup lan automation dhuwur avaliable kanggo 100% materi kethokan direklamasi lan bisa prdouce sheet nggunakake PET kanggo packing materi amarga menehi kaluwihan saka jampel online, kang bebas saka aditif liyane, kebersihan, apik tenacity lan ductibility, kinerja reclaiming apik, etc. lagi poplular ing diinget lan printing kothak ngisor iki minangka obat, pangan, perabot elektrik, Toys, etc.

    Specifications Technical utama

    specifications.jpg technical

    List of Extrusion Line

    1.Dehydrating, mesin pangatusan

    2.Vacuum exhaust siji meneng extruder

    3.Hydraulic exchange otomatis sistem net

    4.Melt Modhe pangukuran pump Setunggal

    5.PET sheet jamur

    6.Oblique telung roller tinggalané

    controller suhu 7.Roller

    8.Cooling Stacker

    9.Haul mati mesin

    10.Double posisi coiler

     

     

    mesin show1.jpg mesin show2.jpg mesin show3.jpg

    tampilan Product

     

     

    2.jpg produk 3.jpg produk show.gif produk

     

    Njamin lan layanan

    wektu njamin 1.The 1 taun lan kasedhiya kekal. 

    2.The bakul bakal tanggung jawab kanggo instalasi mesin lan latihan buruh '. Karo

    panuku kudu metokake biaya kanggo ahli bakul kang ing negara panuku kanggo karcis babak, pangan,

    accommodation, transportasi lokal etc lan biaya bahan komponen.

    3.The Seller Penyetor dokumen technical lengkap lan gambar relatif saka elektrik

    komponen ditulis ing Cina lan Inggris.

    4.Delivery 60 apa dina sawise nampa pembayaran advance.

    5.Packing kasus kayu utawa umpluk sheet Epe

    6.Service  

    Sajrone periode njamin iki, JBD bakal nyedhiyani spare parts tanpa daya ing cilik saka bedho kualitas disebabake kita. Yen malfunctions sing disebabake dening operasi salah Panjenengan, JIUZHOU bakal nyedhiyani spare parts panuku ing rega biaya. 

    layanan istilah-7.Long 

    JBD bakal ngisi rega biaya panuku spare parts ngluwihi setahun lan nyedhiyani guide technical long-term.

    Yen sampeyan mriksa China apet petg cpet mono utawa multi lapisan sheet line produksi, rega, biaya, for sale, utawa PDF, please aran gratis kanggo hubungi kita, kita iku siji saka anjog manufaktur lan supplier.


  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !