UPVC Line Produksi pipa

  • Ngaran brand: JBD
  • Mini urutan kuantitas: 1 Romadhon
  • Port: Qingdao
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Fitur: design sareng konsép fashion, elegan jeung sedeng
  • Waktos pangiriman: abide ku kontrak
  • jéntré produk

    Tags produk

    PVC pipe palastik dihasilkeun ku pipa Line Produksi PVC / UPVC / CPVC ieu bisa loba dipaké pikeun suplai cai sarta sistem drainase. Diaméter pipe MAX.UPVC bisa dihasilkeun téh OD.800mm.This garis produksi anu dilengkepan JBD runtuyan kerucut kembar extruder screw atawa sajajar kembar screw extruder. The haul kaluar mesin boga dua-cakar, tilu-cakar, opat-cakar, jenis genep cakar, dalapan cakar, jsb. Mesin motong boga ragaji cutter, cutter no-debu sarta cutter planet. Urang ogé nyadiakeun sagala rupa PVC mati.

    111.png

    Mun anjeun mariksa Cina garis pipe upvc produksi, harga, ongkos, pikeun dijual, atanapi PDF, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami, kami salah sahiji ngarah mesin pipe PVC pembuatan, mesin pipe PVC, pipe garis PVC, PVC mesin pipe extruder , PVC pabrik pipe extruder na suppliers.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 
    WhatsApp Online Chat !