PVC Kai Plastik Line Propil Produksi

  • Ngaran brand: JBD
  • Mini urutan kuantitas: 1 Romadhon
  • Port: Qingdao
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Fitur: design sareng konsép fashion, elegan jeung sedeng
  • Waktos pangiriman: abide ku kontrak
  • jéntré produk

    Tags produk

    perkenalan 

    WPC pe PVC (Kai-plastik) garis profil Tonjolan utamana dipaké di extruding panto & jandela profil, jandela sill, profil hiasan indoor kai-plastik, profil hiasan outdoor kai-plastik, jsb. Pikeun permukaan sectional diffrent tur maot sirah, paralel kembar (kerucut) screw extruder of specifictions diffrent bisa dipilih bareng jeung méja calibrating vakum saluyu .haul kaluar Unit, motong Unit, tilter ... jsb.

    aplikasi 

    Dumasar 12 taun panalungtikan sarta pamekaran, parusahaan urang boga pangalaman euyeub on Tonjolan palastik kai alatan teknologi pelopor urang sunda jeung kontribusina keur industri ti pamaréntah centrol of china masihan rojongan husus on parusahaan urang Kami geus ngahormatan salaku pamimpin tim ti téhnologi WPC ngembangkeun di china ti 2008 mesin kami bisa nungkulan bubuk jeung granule dina waktos anu sareng euweuh compounding diperlukeun éta ngarugikeun kirang dina investasi mesin jeung énergi urang geus dimekarkeun unit rumus nu mere leuwih bubuk kai ditambahkeun bisa ngagunakeun 100% bahan didaur produk Sigana sakumaha kai stabil dina panonpoé jeung outdoor pamakéan

    Fitur

     1.png  2.png

    3.png

    spésifikasi

    Modél Extruder SJZ55 / 110 SJZ65 / 132 SJZ80 / 156 SJZ92 / 188
    motor kakuatan utama (kw) 22 37 55 110
    lebar produk (mm) Max. 240 Max. 240 Max. 300 Max. 600 Max. 900 Max. 1200
    Haul-off speed (m / mnt) 0-5 0-5 0-5 0-3 0-2.5 0-5
    Kaluaran (kg / h) 180 180 180 220 220 500

    proses 

    啊 .png

    produk Fitur

                   10.png               9.png

    11.png

    12.png

    aplikasi utama pikeun baki kai, lanté indoor na outdoor, sarta luar hiasan, jeung saterusna.

    Mun anjeun mariksa kai PVC Cina palastik garis produksi profil, harga, ongkos, pikeun dijual, atanapi PDF, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami, kami salah sahiji PVC Kai ngarah Propil palastik Line Produksi, uPVC propil mesin, PVC pabrik mesin kai sarta suppliers.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 
    WhatsApp Online Chat !