PVC Kai Plastik Door Line Produksi Board

  • Ngaran brand: JBD
  • Mini urutan kuantitas: 1 Romadhon
  • Port: Qingdao
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Fitur: design sareng konsép fashion, elegan jeung sedeng
  • Waktos pangiriman: abide ku kontrak
  • jéntré produk

    Tags produk

    bubuka:

    Unit nu ngagunakeun dirancang husus kerucut extruder kembar-screw DC-speed sered tur diimpor instrumen kadali hawa. Ieu boga kaunggulan tina rupa-rupa regulasi speed, kontrol hawa tepat, merenah tur operasi dipercaya. The mesin bantu kabentuk ku Unit vakum bentukna ngabentuk, teken mesin, mesin na pigura bahan-mawa motong. badag Sistim cooling kapaksa dilengkepan grantees efek netepkeun tina bahan profil. Mapay-tipe mesin gambar adopts motor gear akurat tur inventer nu dicirikeun ku struktur rupa, kuat sarta gambar ability.etc stabil. Mesin motong anu diulas ku épék digawé dipercaya jeung akurat. The karanjang movable na lapisan karét pelindung husus meungkeut pigura bahan-mawa, anu nyumbang ka merits tina no-ngagem tur operasi gampang. Unit auxilary ieu diatur ku sistem komputer-dikawasa programmable atawa sistem kawentar domestik sejenna dikawasa programmable atanapi Controllers kawentar domestik sejenna, anu ngabalukarkeun reliablility ngadalikeun jeung stabilitas.

    Fitur:

    garis produksi ieu kacida dipercaya hirup lila kaluaran tinggi sésa listrik utama anu diimpor produk parabot nu geus dijieun boga lebar: ketebalan 500-1000mm: 20-40mm palapis permukaan lemes sanggeus pintonan elegan teh bahan hiasan idéal

    spésifikasi

    model JBD600 JBD800 JBD1000 JBD1250
    Max. Lebar produk (mm) 600 800 1000 1250
    modél Extruder SJZ80 / 156 SJZ80 / 156 SJZ92 / 188 SJZ92 / 188
    Max. kapasitas Tonjolan (kg / h) 360 360 600 600
    kakuatan Extruder (kw) 55 75 110 132
    Cooling cai (m³ / h) 12 13 15 18
    hawa dikomprés (m³ / mnt) 0,5 0,6 0,8 1

    proses 

    1.png

    produk Fitur

         3.png      4.png

    2.png

    Kai-plastik dewan busa utamana dipaké di dewan témbok, siding, papan decking, bungkusan na logistik kalayan kombinasi pallets, konstruksi kayu, kabaya gudang, ogé nyieun wates hiasan, pager, handrails stair jeung saterusna.

    Mun anjeun mariksa kai PVC Cina palastik garis dewan panto produksi, harga, ongkos, pikeun dijual, atanapi PDF, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami, kami salah sahiji Line Produksi PVC Kai Plastik Door Board nu ngarah, Door Board Produksi Line, PVC Produksi Board panto pabrik Line sarta suppliers.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 
    WhatsApp Online Chat !