Pe kerung Grid Line Produksi Lambaran

  • Ngaran brand: JBD
  • Mini urutan kuantitas: 1 Romadhon
  • Port: Qingdao
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Fitur: design sareng konsép fashion, elegan jeung sedeng
  • Waktos pangiriman: abide ku kontrak
  • jéntré produk

    Tags produk

    bubuka:

    Pe kerung lambar profil némbongkeun lampu pisan tinggi transmittance. produk Ieu tahan ka cuaca, seuneu, dampak, sarta mangrupa beurat lampu, insulates panas, sarta tahan nepi ka sinar UV. Sababaraha loba aplikasi kaasup nyertakeun lampu, imah kaca, decor interior, panels proofing sora na baliho iklan.

    Pe kerung profil lambar téh lightweight, dampak na tahan minyak, sarta waterproof. Aplikasi kaasup peti bungkusan, panels tampilan, pamakéan sapopoé item, tulis, sarta bungkusan pelindung pikeun bahan wangunan. PP bisa ngawujud kana sagala bentuk jeung jenis produk kayaning elehan buleud, buleud komponén tur partitions plastik. Ieu bahan alus teuing loba dipaké pikeun mayungan bagian éléktronik.

    spésifikasi:  

    Main Téknis spésifikasi 

    Extruder spésifikasi SJ120 SJ100
    produk Width 2100mm 1220mm
    produk ketebalan 2-8mm 2-8mm
    Main Motor Daya 132kw 110kw
    Kapasitas (Max.) 350kg / h 200kg / h

    Main Téknis spésifikasi 

    Extruder spésifikasi SJ120, SJ45 SJ100, SJ45
    produk Width 2100mm 1300mm
    produk ketebalan 4-40mm 4-40mm
    Main Motor Daya 185kw / 22kw 132kw / 22kw
    Kapasitas (Max.) 450kg / h 300kg / h

    Qingdao Jinbei mesin Co., Ltd. mangrupakeun Corporation komprehensif integral tina panalungtikan ilmiah tur ngembangkeun, manufaktur, inovasi téhnologis (rundingan), produksi jeung marketing. Urang ngalereskeun on ngembangkeun "nangtung ku kualitas, ngamekarkeun ku téhnologi, adat mimiti" saprak yayasan pausahaan. Parusahaan urang locates di kota geulis Qingdao, lalulintas merenah tur tetempoan geulis nyokot kami ngembangkeun kaunggulan. Jeung rojongan agung loba nasabah tur babaturan, parusahaan urang tumuwuh gancang sarta geus ngawangun hiji parusahaan Grup kalawan panalungtikan ilmiah, pabrik, dagang jeung debugging. Urang hormat pangaweruh, nyerep bakat sarta nempatkeun aranjeunna dina posisi penting. Simkuring nyandak teknologi tinggi; nguji ketat sakumaha arah pembangunan, geus ngembangkeun pisan jinis garis produksi palastik , kayaning plastik mesin dewan / lambar ,mesin pipe palastik ,mesin profil palastik ,mesin WPC ,mesin daur ulang plastik , jeung sajabana
    Sareng sadaya pagawé, umum manajer tulus ngabagéakeun sagala babaturan nganjang!

    Mun anjeun mariksa Cina pe kerung garis grid lambar produksi, harga, ongkos, pikeun dijual, atanapi PDF, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami, kami salah sahiji kerung Grid Line Produksi Lambaran ngarah, Plastik Line produksi, Grid pabrik Line Produksi Lambaran sarta suppliers.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 
    WhatsApp Online Chat !