Tentang Kami

Profil Perusahaan

Qingdao JINBEI mesin Co., Ltd. (disebut oge Qingdao JBD mesin Co., Ltd) mangrupakeun Corporation komprehensif integral tina panalungtikan ilmiah tur ngembangkeun, manufaktur, inovasi téhnologis (rundingan), produksi jeung marketing. Urang ngalereskeun on ngembangkeun "nangtung ku kualitas, ngamekarkeun ku téhnologi, adat mimiti" saprak yayasan pausahaan. parusahaan urang locates di kota geulis propinsi Qingdao, Shandong, China.The lalulintas merenah tur tetempoan geulis nyokot kami kaunggulan pangwangunan. Jeung rojongan agung loba nasabah tur babaturan, parusahaan urang tumuwuh gancang sarta geus ngawangun hiji parusahaan Grup kalawan panalungtikan ilmiah, pabrik, dagang jeung debugging.

6361990213315751582896178
6361990213481437835967468
6361990213645561187969830
6361990213828441678028561

Perluasan bisnis pasar

  In recently years, JINBEI had been keeping a rapid development, the annual rate of growth is continuing to increase.JINBEI's production have already been distributed all over China, and have also exported to overseas markets such as Asia, Europe, Latin America, Africa and so on.

201803301547215640633

Panalungtikan jeung Pengembangan

Kreasi sarta inovasi anu salawasna sumanget inti budaya JINBEI urang. Kusabab ngadegna JINBEI, urang neruskeun jalur misi énergi héjo. Urang salawasna keukeuh kana kualitas luhur, runtah lemah sareng polusi low.

We respect knowledge, absorb talents and put them in important positions. We take high technology; strict testing as the development direction. With a high level of team in R&D, our products won a good reputation from our foreign costumers.Our mission is to give impetus to our presence, we want to positioned uniquely in the market place of plastic processing machinery by improving quality , performace, integrity, reliability and dedication.

201803301629304519797
7

Produk & Service

 We have our own factory. we have our own factory. In factory,we developed lot kinds of plastic production line, such as plastic board/sheet machine, plastic pipe machine, plastic profile machine, WPC machine, plastic recycling machine, etc. It's no matter if you can't install the machine, we can send worker to help you. Any questions you have, whenever, we can also give you an answer. What's more, we also have a satisfying after-sale service.

201803301631115252715
3
6
201803301631111866923
2
5

Inovasi Consultancy Téknis

We are also a consultant in the market.Our foundation of providing consulting services is to change the profitability of our customers by reducing production costs and achieving the highest level of customers' products. Main plant personnel will be provided with regular production drawings, mechanical technology parameter charts, quality monitoring charts, scheduled maintenance charts, optimal workshop training, regular introductions of the latest development and technology, Production of high quality products. Receive benefits from customers, increase profits and review again 4 times.

Urang nawiskeun konsultan on sarat di handap.

konsultan teknis pikeun ngjalankeun tutuwuhan / proyék anyar

konsultan teknis na rojongan pikeun bubuka tutuwuhan & mesin sarta commissioning suksés

konsultan teknis pikeun ngembangkeun produk anyar

Nyadiakeun Pelatihan Téknis

Lengkep karya assessment tilu dimensi dina tutuwuhan & mesin pikeun ngurangan ongkos produksi

1
4

Naha milih kami?

Kami pilihan kahiji jeung foremost rupa klien alesan di handap ieu:

jaringan kaayaan lega distribusi

Kualitas luhur

transaksi bisnis etika

Vast pembuatan experiance

tim kalapa

pangiriman timely

Sareng sadaya pagawé, umum manajer tulus ngabagéakeun sagala babaturan nganjang!

Qingdao JINBEI mesin Co., Ltd

Tambahkeun: No.15 Guangdong Jalan, Beiguan industri Park, Jiaozhou Kota, Qingdao, Cina

Tel: 86-532-82287388

Fax: 86-532-82287766

Pos coad: 266300

Email: sales@jinbeiextruder.com

 

 



WhatsApp Online Chat !