• 6361990213828441678028561
  • 6361990213315751582896178
  • 6361990213481437835967468

wilujeung sumping

Tentang Kami

Qingdao JINBEI mesin Co., Ltd. (disebut oge Qingdao JBD mesin Co., Ltd) mangrupakeun Corporation komprehensif integral tina panalungtikan ilmiah tur ngembangkeun, manufaktur, inovasi téhnologis (rundingan), produksi jeung marketing. Urang ngalereskeun on ngembangkeun "nangtung ku kualitas, ngamekarkeun ku téhnologi, adat mimiti" saprak yayasan pausahaan. parusahaan urang locates di kota geulis propinsi Qingdao, Shandong, China.The lalulintas merenah tur tetempoan geulis nyokot kami kaunggulan pangwangunan. Jeung rojongan agung loba nasabah tur babaturan, parusahaan urang tumuwuh gancang sarta geus ngawangun hiji parusahaan Grup kalawan panalungtikan ilmiah, pabrik, dagang jeung debugging.


WhatsApp Online Chat !