UPVC Line Produksi Pipe

  • Jeneng Brand: JBD
  • Mini supaya Quantity: 1 SET
  • Port: Qingdao
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Feature: Desain karo konsep saka fashion, elegan lan Moderate
  • Wektu kiriman: kendel wonten ing griya dening kontrak
  • Detail produk

    Tags Product

    PVC plastik pipo diprodhuksi dening Pipe Line Produksi PVC / UPVC / CPVC iki bisa digunakake digunakake kanggo sumber banyu lan sistem got. Ing diameteripun pipe MAX.UPVC bisa diprodhuksi iku OD.800mm.This line produksi dilengkapi JBD seri conical kembar extruder meneng utawa podo kembar meneng extruder. Ngusungi mati mesin wis loro-cakar, telung-cakar, papat-cakar, jinis enem-cakar, wolung claws, etc. Mesin nglereni wis saw cutter, cutter ora-bledug lan cutter planet. Kita uga sumber kabeh jinis PVC mati.

    111.png

    Yen sampeyan mriksa China line pipe upvc produksi, rega, biaya, for sale, utawa PDF, please aran gratis kanggo hubungi kita, kita iku siji saka anjog mesin pipe pvc nggawe, mesin pipe pvc, pipe line pvc, pvc mesin pipe extruder , pvc manufaktur pipe extruder lan supplier.


  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !