PVC Kayu Engineering Line riwayat Produksi

  • Jeneng Brand: JBD
  • Mini supaya Quantity: 1 SET
  • Port: Qingdao
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Feature: Desain karo konsep saka fashion, elegan lan Moderate
  • Wektu kiriman: kendel wonten ing griya dening kontrak
  • Detail produk

    Tags Product

    Pambuka 

    WPC PE PVC (Kayu-plastik) line profil extrusion utamané dipigunakaké ing extruding lawang & jendhela profil, jendhela sill, profil hiasan njero ruangan kayu-plastik, profil hiasan ruangan kayu-plastik, etc. Kanggo lumahing bagean diffrent lan mati sirah, podo kembar (conical) meneng extruder saka specifictions diffrent bisa milih bebarengan karo meja Calibrating vakum cocog .haul mati unit, nglereni unit, tilter ... etc.

    aplikasi 

    Adhedhasar 12 taun riset lan pangembangan, kita perusahaan wis pengalaman sugih ing extrusion plastik kayu amarga teknologi pelopor kita lan kontribusi kanggo industri pamaréntah centrol China menehi support khusus ing perusahaan kita Kita wis diajeni minangka pimpinan tim saka teknologi WPC pembangunan ing china saka 2008 mesin kita bisa menehi hasil karo wêdakakêna lan granule ing wektu sing padha ana compounding needed biaya kurang ing investasi mesin lan energi Kita wis dikembangaké unit rumus sing menehi liyane bubuk kayu ditambahaké bisa nggunakake 100% materi daur ulang produk katon minangka kayu stabil ing srengenge lan ruangan nggunakake

    fitur

     1.png  2.png

    3.png

    Keterangan

    Model Extruder SJZ55 / 110 SJZ65 / 132 SJZ80 / 156 SJZ92 / 188
    motor daya utama (kw) 22 37 55 110
    jembaré Product (mm) Max. 240 Max. 240 Max. 300 Max. 600 Max. 900 Max. 1200
    Ngusungi-mati kacepetan (m / min) 0-5 0-5 0-5 0-3 0-2.5 0-5
    Output (kg / jam) 180 180 180 220 220 500

    proses 

    啊 .png

    Products Fitur

                   10.png               9.png

    11.png

    12.png

    aplikasi utama kanggo tray kayu, lantai njero ruangan ruangan lan, lan njaba hiasan, lan ing.

    Yen sampeyan mriksa kayu pvc China plastik line produksi profil, rega, biaya, for sale, utawa PDF, please aran gratis kanggo hubungi kita, kita iku siji saka PVC Kayu anjog Gambar plastik Line Produksi, uPVC profil machinery, PVC manufaktur machinery kayu lan supplier.


  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !