PVC Kayu Engineering Door Line Produksi Board

  • Jeneng Brand: JBD
  • Mini supaya Quantity: 1 SET
  • Port: Qingdao
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Feature: Desain karo konsep saka fashion, elegan lan Moderate
  • Wektu kiriman: kendel wonten ing griya dening kontrak
  • Detail produk

    Tags Product

    Pambuka:

    Unit migunakake dirancang khusus conical extruder twin-screw, DC-kacepetan seret lan diimpor instruments kontrol suhu. Wis kaluwihan saka sawetara saka sudhut angger kacepetan, kontrol suhu pas, trep lan operasi dipercaya. Machinery tambahan wis kawangun dening unit vakum wangun-mbentuk, teken mesin, mesin lan pigura materi-mbeta nglereni. gedhe sistem cooling dipeksa dilengkapi grantees efek setelan saka bahan profil. Crawler-jinis mesin drawing adopts motor pindah akurat lan inventer kang ditondoi dening struktur alus, kuwat lan drawing ability.etc stabil. Mesin nglereni Bintang dening efek apa dipercaya lan akurat. Wadhah movable lan lapisan karet protèktif khusus sing ditempelake ing pigura materi-mbeta, kang nyumbang kanggo manfaat saka ora ngagem lan operasi gampang. Ing unit auxilary dikendhalèkaké déning sistem komputer-kontrol programmable utawa sistem misuwur domestik kontrol programmable utawa pengontrol misuwur domestik, kang ndadékaké menyang reliablility Ngontrol lan stabilitas.

    fitur:

    baris produksi iki wis Highly dipercaya urip dawa output dhuwur ing bagean electrical utama sing diimpor produk peralatan kang diprodhuksi wis jembaré: kekandelan 500-1000mm: 20-40mm nutupi permukaan Gamelan sawise munculé elegan materi hiasan becik

    Keterangan

    model JBD600 JBD800 JBD1000 JBD1250
    Max. Jembar prodhuk (mm) 600 800 1000 1250
    model Extruder SJZ80 / 156 SJZ80 / 156 SJZ92 / 188 SJZ92 / 188
    Max. kapasitas Extrusion (kg / jam) 360 360 600 600
    daya Extruder (kw) 55 75 110 132
    Cooling banyu (m³ / h) 12 13 15 18
    compressed air (m³ / min) 0,5 0,6 0,8 1

    proses 

    1.png

    Products Fitur

         3.png      4.png

    2.png

    Kayu-plastik Papan umpluk utamané dipigunakaké ing Papan tembok, siding, Boards decking, packaging lan logistics karo kombinasi pallets, construction kayu, rak panyimpenan, uga nggawe wates hiasan, pager, dijangkepi pipi tangga lan ing.

    Yen sampeyan mriksa kayu pvc China plastik line Papan lawang produksi, rega, biaya, for sale, utawa PDF, please aran gratis kanggo hubungi kita, kita iku siji saka Line Produksi PVC Kayu Engineering Door Board anjog, Door Board Produksi Line, PVC Produksi Board Door manufaktur Line lan supplier.


  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !