PE berongga Grid Line Produksi Sheet

  • Jeneng Brand: JBD
  • Mini supaya Quantity: 1 SET
  • Port: Qingdao
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Feature: Desain karo konsep saka fashion, elegan lan Moderate
  • Wektu kiriman: kendel wonten ing griya dening kontrak
  • Detail produk

    Tags Product

    Pambuka:

    PE berongga sheet profil pameran cahya dhuwur banget transmittance. Produk iki tahan kanggo cuaca, geni, impact, lan bobot cahya, insulates panas, lan tahan kanggo sinar UV. Sawetara akeh aplikasi kalebu isine cahya, greenhouses, riasan interior, Panel proofing swara lan papan reklame iklan.

    PE berongga profil lembaran entheng, impact lan tahan lenga, lan anti banyu. Aplikasi kalebu kontaner packaging, Panel tampilan, saben dina nganggo item, nulis, lan packaging protèktif kanggo bahan bangunan. PP bisa kawangun menyang sembarang wangun lan jinis produk kayata turnover kothak, kothak komponèn lan sekat plastik. Iki materi banget digunakake digunakake kanggo nglindhungi bagéan elektronik.

    Keterangan:  

    Main Technical specification 

    Extruder Keterangan SJ120 SJ100
    Products Jembar 2100mm 1220mm
    Products kekandelan 2-8mm 2-8mm
    Main Motor Power 132kw 110kw
    Kapasitas (Max.) 350kg / h 200kg / h

    Main Technical specification 

    Extruder Keterangan SJ120, SJ45 SJ100, SJ45
    Products Jembar 2100mm 1300mm
    Products kekandelan 4-40mm 4-40mm
    Main Motor Power 185kw / 22kw 132kw / 22kw
    Kapasitas (Max.) 450kg / h 300kg / h

    Qingdao Jinbei Machinery Co., Ltd. inggih punika suatu lengkap nggabungaken penelitian ilmiah lan pembangunan, Manufaktur, inovasi teknologi (rembugan), produksi lan marketing. We ndandani ing pangembangan "ngadeg dening kualitas, berkembang dening teknologi, adat pisanan" wiwit madegé perusahaan. Our company locates ing kutha ayu Qingdao, lalu lintas trep lan sesawangan ayu njupuk kita pembangunan kauntungan. Kanthi dhukungan gedhe saka akeh pelanggan lan kanca-kanca, kita perusahaan develops cepet lan wis kawangun perusahaan grup karo penelitian ilmiah, Pabrik, perdagangan lan debugging. We ngormati kawruh, nresep talents lan sijine wong ing posisi penting. We njupuk teknologi dhuwur; testing ketat minangka arah pembangunan, wis dikembangaké akèh jinis baris produksi plastik , kayata plastik mesin Papan / sheet ,mesin plastik pipo ,mesin profil plastik ,mesin WPC ,mesin ulang plastik , etc.
    Kanthi kabeh karyawan, general manager tenanan nampani kabeh kanca kanggo ngunjungi!

    Yen sampeyan mriksa China pe kothong line kothak sheet produksi, rega, biaya, for sale, utawa PDF, please aran gratis kanggo hubungi kita, kita iku siji saka berongga Grid Line Produksi Sheet anjog, Plastik Line produksi, Grid manufaktur Line Produksi Sheet lan supplier.


  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !