• 6361990213828441678028561
  • 6361990213315751582896178
  • 6361990213481437835967468

Qingdao JINBEI Machinery Co., Ltd. (uga disebut Qingdao JBD Machinery Co., Ltd) inggih punika suatu lengkap nggabungaken penelitian ilmiah lan pembangunan, Manufaktur, inovasi teknologi (rembugan), produksi lan marketing. We ndandani ing pangembangan "ngadeg dening kualitas, berkembang dening teknologi, adat pisanan" wiwit madegé perusahaan. Our company locates ing kutha ayu provinsi Qingdao, Shandong, China.The lalu lintas trep lan sesawangan ayu njupuk kita kauntungan pembangunan. Kanthi dhukungan gedhe saka akeh pelanggan lan kanca-kanca, kita perusahaan develops cepet lan wis kawangun perusahaan grup karo penelitian ilmiah, Pabrik, perdagangan lan debugging.


WhatsApp Online Chat !